Y-YTONG kezdőlap E-mail Honlaptérkép
Y-YTONG Márkakereskedés - Győr.
YTONG falazóanyagok, építőanyagok
SILKA mészhomok téglák
YTONG és Silka szerszámok, kiegészítők
Aktualitások, hírek, akciók Y-YTONG.hu akciók, hírek, újdonságok
 

AKTUÁLIS YTONG ÉS SILKA HÍREK, AKCIÓK

» a könnyű YTONG árak ....

Kattintson ide a nagyításhoz.

Miért jó, hogy könnyű?

Utólagos tetőtér beépítéshez, emelet ráépítéshez különösen ajánljuk!

A ráépítésnél az új szerkezetek többletterhelést jelentenek a meglévő falak, a födém és az alap számára is. Annak érdekében, hogy az eredetileg megépített – befejezettnek szánt – tartószerkezet minél kisebb többletterhelést kapjon, kis önsúlyú, jó hőszigetelő képességű falazóelemet célszerű választani. Ehhez a feladathoz a kis testsűrűségű, P2 jelű YTONG falazóelemeket ajánljuk. Ennél a feladatnál is jól használhatók a könnyű YTONG 30-as (U = 0,37 W/m2K) vagy az YTONG 37,5 cm-es (U = 0,30 W/m2K) vastagságú falazóelemek, melyek kevés hulladékkal járó, gyors kivitelezést tesznek lehetővé.

A tető megemelésével, a tetőforma esetleges megváltoztatásával együtt jár a térdfalak, oromfalak építése. A térdfal tetején végigfutó felső koszorú és az alsó-felső koszorúkat összekötő merevítőpillérek a praktikus YTONG PU zsaluelemekkel készülhetnek. Ezek a kiegészítő elemek hozzájárulnak a szakipari munkák leegyszerűsítéséhez is. A térdfalak belső oldalán a gépészeti vezetékek így könnyen besüllyeszthetők.

Az oromfalak, tűzfalak ferde éleinek lezárása készülhet a dőlésnek megfelelően vágott YTONG elemekkel, vagy PU zsaluelemekkel kialakított vasbeton koszorúval. A fedélszéken túlnyújtott tűzfalakat fémlemez fallefedéssel vagy alászigetelt műkő fedlapokkal kell ellátni.

A tetőterek megközelítésére szolgáló lépcsőt, lépcsőházat lehet önálló egységként csatlakoztatni a meglévő épülethez, de kialakítható a belső térben lehatároltan is. Ha a lépcsőszerkezet terheit a körítő YTONG falak viselik, a legkisebb alkalmazható falvastagság 25 cm. Önhordó lépcsők lehatárolása, válaszfal lapokkal is lehetséges.

Az ajtók, ablakok feletti áthidalásokat a főfalban a rendszerhez tartozó YTONG Ptá teherhordó áthidalókkal vagy PU zsaluelemekkel, a válaszfalak nyílásáthidalásait YTONG Pvá válaszfaláthidalókkal célszerű kialakítani.

A belső térelválasztó falakat YTONG Pve válaszfalelemekből célszerű kialakítani úgy, hogy azok gerendára essenek vagy azokra merőlegesek legyenek. A ferde tetősíkhoz igazodó ferde falvégek sem jelentenek szerkezeti nehézséget, mert az YTONG elemek könnyen fűrészelhetők, és a maradék levágott elemek a következő sor indításánál felhasználhatók. Így szinte hulladék nélkül lehet dolgozni.


Munkájához az YTONG rendszer elemeit keresse a Győr, Fehérvári út 75. szám alatti Y-YTONG Telepünkön, ahol raklap tételben a legkedvezőbb YTONG árakon vásárolhat. (telepi telefonszámunk: 96/417-957) További információt, írásos árajánlatot az info@y-ytong.hu e-mail címűnkön kérhet.

Üdvözlettel:

Seper Borbála
telefon: (+36) 30/95-88-852
Y-YTONG Márkakereskedés
és Mérnökiroda Kft. / Győr
www.y-ytong.hu


 


Archívum - korábbi ajánlataink

« vissza | ^ fel

» YTONG ..... Nálunk olcsóbb! Érdekli?
» MULTIPOR - belső oldali hőszigetés
» YTONG ÁRAK ..... YTONG AKCIÓ
» Silka mészhomok tégla AKCIÓ
» YTONG Szakmai Nap / beszámoló
» YTONG a belsőépítészetben
» a könnyű YTONG árak ....
» Falazás zimankóban?
» YTONG Rendszerrel - nincs penész!
» Kell-e az YTONG-ot hőszigetelni?
» Összes aktualitás...

YTONG és Silka termékek, Xella építőipari anyagok

» YTONG építőanyag márkakereskedés...
» SILKA mészhomok tégla forgalmazás...
» YTONG és Silka szerszámok...

Tájékoztatók, műszaki leírások, tippek

» YTONG Kész Házak...  [típustervek]
» Építkezőknek...  [tanácsok, javaslatok]
» Tervezőknek...  [segédletek, leírások]
» Kivitelezőknek...  [útmutatók, tippek]
» Tudástár...  [hasznos információk]
» Építő-Apró...  [apróhirdetések]
» Y-YTONG Szakmai Hírlevél...  [cikkek]

YTONG Márkakereskedés - Győr, elérhetőségek

» Magunkról  [bemutatkozunk]
» Referenciák...  [fotógaléria]
» Partnereink...  [tervezők, kivitelezők]
» Kapcsolat...  [elérhetőségek, térkép]